A.I.C.I, Animatie Interculturalitate, Comunicare Impreuna

Hila Ovidiu

Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Sibiu a dat startul primei editii a “Zilelor Centrului de Tineret”. Programul evenimentului a cuprins vernisaje, concerte, momente de animatie dar si intalniri cu reprezentantii ONG-urilor si centrelor de tineret.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu vine sa ii intimpine pe tineri cu un proiect in premiera. Este vorba sespre Zilele Centrului de Tineret, manifestare ce are loc in cadrul proiectului AICI, adica Animatie, Interculturalitate, Comunicare Impreuna. Printre activitatile de pe agenda proiectului s-a numarat si o masa rotunda la care au participat reprezentanti ai ong-urilor, jurnalisti sau membri ai asociatiilor de tineret. Aici s-au discutat teme care ii intereseaza pe tineri, proiecte pentru tineret si posibilitati de sustinere a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii se vaccineaza impotriva gripei

Vaccinarea antigripala ia avant si la Sibiu. Pana la ora actuala au fost imunizate aproape 3700 de persoane. Cei mai multi vaccinati sunt varsnici de peste 65 de ani. Dupa un debut greoi, campania de vaccinare antigripala incepe sa se puna pe roate si la Sibiu. De la inceputul acesteia, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro