A crescut oferta de locuri de munca vacante pentru Sibiu

Hila Ovidiu

Peste 200 de locuri de munca vacante pot fi ocupate in aceasta saptamana. Cei aflati in cautarea unui job, indiferent ca este pentru studii medii sau pentru studii superioare au de ales dintre ofertele puse la dispozitie de 54 de angajatori din judet. Cele mai multe posturi vacante sunt in Sibiu si Medias.

Odata cu instalarea primaverii incepe sa se dezghete nu doar natura ci si piata fortei de munca. Daca in urma cu o saptamana numarul posturilor vacante oferite spre ocupare prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca era destul de mic, pentru acesta saptamana agentii economici vor sa angajeze peste 200 de persoane. Mai bine de jumatate dintre aceste oferte sunt pentru municipiul Sibiu. La Medias mai sunt disponibile peste 70 de locuri de munca, la Agnita 20 iar la Dumbraveni un singur loc de munca. Cei cu studii superioare pot opta pentru unul din cele opt posturi oferite. Este vorba de director program, inginer textile pielarie, receptioner de hotel, sef departament, logistician gestiune flux, fiziokinetoterapeut, programator sau inspector de specialitate in administratia publica. Cei care s-au saturat insa sa isi caute un loc de munca in tara pot consulta si ofertele pentru strainatate. In curand vor fi scoase spe ocupare mai multe locuri de munca in Germania pentru specialisti in domeniul agricol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politia Romana devine si mai operativa!!!

Poliţia Română va beneficia de o creştere a operativităţii, prin scurtarea timpului de reacţie şi printr-o analiză mult mai eficientă a datelor cu ajutorul SNRI. Prin intermediul Sistemului Naţional de Raportare a Incidentelor preluarea sesizărilor se va face în format electronic, profilele autorilor vor fi realizate mult mai uşor, poliţiştii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro