A crescut numarul de avorturi!

Hila Ovidiu

Intr-o tara in care populatia scade de la o zi la alta si unde oamenii refuza sa mai aiba copii la gandul ca nu vor avea cu ce sa ii creasca, avorturile sunt la ordinea zilei. La Sibiu spre exemplu, in cursul anului trecut aproape 400 de femei au decis sa faca intrerupere de sarcina. Atentie insa! Aceasta este doar cifra inregistrata in spitalul public. La aceasta se adauga si procedurile efectuate in cabinetele private.

Situatia arata si mai rau la nivel national. Conform statisticilor tara noastra ocupa locul 2 mondial la numarul de avorturi raportat la numarul de populatie. In fata noastra mai sunt doar rusii. Statisticienii spun ca din 1958 si numai pana in 2016 s-au inregistrat in Romania peste 22 de milioane de avorturi. Atentie! Vorbim aici doar despre intreruperile de sarcina prin metode chirurgicale, realizate in spitalele de stat. La acestea se adauga procedurile efectuate in clinicile si cabinetele private dar si avorturile medicamentoase. Interventiile din privat si procedurile medicamentoase nu sunt insa contabilizate nicaieri si nici nu vor putea fi vreodata. Se estimeaza insa ca in realitate cifrele oficiale sunt duble daca adaugam si metodele mai sus mentionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari pe un nou tronson din Soseaua Alba Iulia

Atentie, soferi! Au inceput lucrarile pe un nou tronson din Soseaua Alba Iulia. Acestea se vor finaliza abia in preajma zilei de 27 iulie. Lucrarile au inceput chiar din seara zilei de joi cand constructorul a decis sa demareze frezarea stratului vechi de asfalt. Interventiile pe acest tronson al Soselei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro