A cazut Guvernul!!!

Hila Ovidiu

Soc la Parlament. Motiunea de cenzura depusa de catre opozitie a trecut cu 235 de voturi, iar Guvernul Ungureanu, demis. 231 era numarul minim de voturi care ar fi putut pune capat actualei guvernari. Mandatul lui Mihai Razvan Ungureanu alaturi de cabinetul sau a fost de doar 78 de zile.

Au fost prezenți în plen 259 de parlamentari. Au votat 248 de parlamentari. Dintre acestia 235 i-au spus “PA” Guvernului condus de catre Mihai Razvan Ungureanu, in timp ce doar 9 votanti s-au exprimat impotriva motiunii. 4 voturi au fost anulate. Aceasta a fost istoria de doar 78 de zile a cabinetului condus de catre Mihai Razvan Ungureanu. In perioada imediat urmatoare Presedintele Traian Basescu trebuie sa numeasca un nou prim-ministru menit sa numeasca la randul sau o echipa de ministri cu care sa guverneze. Din partea opozitiei, Victor Ponta este numele vehiculat oficial pentru a ocupa o astfel de finctie. Ramane insa de vazut daca seful statului il va numi sau nu pe acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil mort, fara identitate

Un copil in varsta de aproximativ 5 ani a fost gasit mort intr-un sac de gunoi. Cadavrul sau zacea de cateva zile sub podul de cale ferata din Cartierul Vasile Aron. Mai grav este faptul ca nimeni in Romania nu a reclamat la politie disparitia vreunui copil. Anchetatorii incearca acum […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro