8 retinuti in dosarul furtului de lemne

Hila Ovidiu

8 persoane au fost retinute in urma perchezitiilor realiate de catre politistii medieseni intr-un dosar privind taierea si sustragerea ilegala de arbori dintr-o padure din zona Blajelului. Retinutii au ajuns joi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Dosarul lemnului furat a adus in cursul zilei de joi 8 persoane in fata procurorilor. Suspectii au varste cuprinse intre 23 si 47 de ani si sunt din judetele Mures si Gorj. Acestia au fost propusi pentru arestare preventiva. In cadrul perchezitiilor din casele banuitilor au fost ridicate sumele de 13.500 de lei, 3400 de euro si 40 de dolari. Au mai fost confiscate scule electrice dar si mai bine de 120 de metri cubi de material lemnos. Vorbim aici de 34 de metri cubi de molid, 20 de metri cubi de brad alb, 19 metri cubi de fag, tot atatia de molid, aproape 15 metri cubi de cherestea de fag, 5,5 metri cubi de cherestea de rasinoase, 3,5 metri cubi de cherestea de paltin, si 7 metri cubi de lemne de foc din specia fag si gorun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

6 raniti in urma unui accident rutier

6 persoane au ajuns la spital dupa un accident rutier petrecut in apropiere de Saliste. O tanara de 17 ani este in stare grava. Fata a fost operata iar acum este internata la Terapie Intensiva. Tanara urmeaza sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale. 6 persoane au ajuns la spital […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro