8 persoane la spital dupa ce au cazut pe gheata

Hila Ovidiu

Inghetul din cursul noptii a facut din nou victime. Numarul celor care au ajuns la spital cu entorse si fracturi dupa ce au cazut pe gheata a crescut de 4 ori in ultimele 24 de ore. O persoana, grav ranita in urma cazaturii, a ramas internata. In ciuda celor mici, care au sperat pana in ultima clipa ca vor prinde macar o zi de vacanta in care sa se dea pe derdelus, cei mari au intampinat probleme serioase de deplasare din cauza pojghitei de gheata formate in urma ninsorii de marti si a frigului din timpul noptii. Numarul celor care au cerut ajutor medicilor dupa ce au cazut pe gheata a crescut de 4 ori in doar 24 de ore. Cele mai multe victime au fost femei.
Doar una dintre victime, cu fractura de femur, a necesitat internare.
Medicii le recomanda sibienilor sa fie cat se poate de atenti atunci cand se deplaseaza si pe cat posibil sa evite zonele cu gheata. Daca deplasarea este impetuos necesara se recomanda folosirea incaltamintei cu talpa antiderapanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal in plina strada

Scandal in plina strada intre soferi! Totul a fost filmat de un alt sibian si postat pe un site de videoclipuri. Soferul care a facut mare tam-tam este angajat al Serviciului Salvamont. Cel mai probabil acesta va fi sanctionat. Filmuletul a fost postat pe un site de catre un tanar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro