7 noi giratorii

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana isi doreste noi reconfigurari de trafic. Primarul Klaus Iohannis a anuntat joi propunerea a 7 noi sensuri giratorii. Masurile au ca scop fluidizarea traficului in zonele intens circulate.

Lista de investitii de anul acesta este cat se poate de bogata. In ceea ce priveste traficul din Sibiu, acesta va suferi anumite modificari si in 2013. Mai exact, municipalitatea pregateste 7 noi sensuri giratorii in oras. Vorbim aici despre concretizarea unor giratorii provizorii existente inca din anii trecuti dar si despre construirea altora noi. Reamintim faptul ca anul trecut au fost construite 6 sensuri giratorii in scopul fluidizarii traficului. Una dintre cele mai importante lucrari de gen care urmeaza sa fie contractate anul acesta este construirea unui giratoriu in zona strazii Turda. Suma alocata executiei este de peste 1,5 milioane de lei. Scopul acestui sens giratoriu este de a reglementa circulatia spre aeroport, iesirea din oras , Zona Industriala Vest si magazinele de pe Alba Iulia. Giratoriul va avea un diametru de 22 de metri circulatia urmand sa se desfasoare in pe doua benzi pe directia principala si o banda pe directiile secundare. O alta investitie importanta prevede realizarea proiectelor tehnice pentru giratorii la intersectia dintre Goga si Olahus, intersectia dintre Autogarii si Metalurgistilor, intersectia dintre Carlova cu Garlei, intersectia strazii Balea cu Stefan cel Mare, intersectia dintre Bulevardul Victoriei si strada Avrigului si intersectia de la Calea Surii Mici cu Drumul Ocnei. Suma prevazuta pentru aceste documentatii este de 540 de mii de lei. In 2012 au fost construite sensuri giratorii in Piata Unirii, la intersectia dintre Vasile Milea si Calea Dumbravii, la intersectia dintre Alba Iulia si Morior, la inersectia dintre Lunga si Caragiale dar si alte doua giratorii la podul Peco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat pentru tentativa de omor

Arestat la doar o zi dupa ce pe numele sau a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Vorbim despre un tanar de 25 de ani din localitatea Vale. Barbatul este condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare pentru tentativa de omor. Tanarul de doar 25 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro