600 de oferte de angajare

Hila Ovidiu

Ziua Internationala a Muncii a venit cu record de oferte de angajare. Cei aflati in cautarea unui loc de munca pot opta pentru una dintre cele aproape 600 de oferte disponibile. 135 de angajatori din judet au nevoie urgenta de noi angajati.

indExplozia ofertelor de angajare a explodat la inceput de mai. Sunt disponibile sute de posturi pentru toti cei aflati in cautarea unui loc de munca. Privilegiati sunt ca de obicei cei din municipiul resedinta de judet. Dupa mai bine de o luna si jumatate in care nu s-au facut angajari la Dumbraveni primul angajator sparge gheata oferind un post de bucatar. La Avrig sunt oferite spre ocupare 7 posturi. Se cauta ambalatori manuali, ingineri specializati pe informatica, ingrijitori de cladiri, lucratori comerciali, muncitori necalificati sau sudori. Angajatorii agniteni ofera in aceasta perioada 12 posturi vacante. Au nevoie de asistenti personali pentru persoane cu handicap, muncitori ne calificati la asamblarea si montarea pieselor, muncitori in industria confectiilor, femei de serviciu si mecanici agricoli. Angajari pe banda rulanta se fac si langa Sibiu, la Cisnadie. Acici sunt puse la dispozitia doritorilor 15 posturi de asamblor montator articole de marochinarie, 10 posturi pentru confectioneri articole din textile si 4 posturi de infirmieri. Mediesenii se pot considera deja rasfatati. Au la dispozitie mai bine de 130 de posturi oferite spre ocupare de catre angajatorii din cel de-al doilea mare oras al judetului. Se cauta asistenti manageri, asistenti medicali, bucatari, casieri, confectioneri articole din piele si inlocuitori, controlori de calitate, directori de magazin, electricieni, ingineri, instalatori, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, magazineri, masinisti, mecanici auto, muncitori necalificati pentru industria metalurgica, la asamblarea si montarea pieselor, pentru intretinerea drumurilor si podurilor sau la ambalarea produselor solide si semisolide. Tot la Medias sunt la mare cautare ospatarii, receptionerii, secretarele, soferii de autocamion, sudorii, vopsitorii si zidarii. Locuitorii municipiului Sibiu sunt insa norocosii momentului. Au la dispozitie aproape 400 de oferte din care pot alege.
Aici angajatorii vor administratori baze de date, administratori retele de calculatoare, agenti de securitate, agenti de vanzari, agenti de politie comunitara, agenti de transporturi, amanetari, ambalatori manuali, analisti de cumparari, asistenti medicali, barmani, bibliotecari, brutari, bucatari, cameriste, carmangieri, casieri si cercetatori in arte plastice. Se mai cauta coafori, cofetari, confectioneri, consilieri in administratie publica, economisti, contabili, croitori, curieri, declaranti vamali, dulgheri, directori pentru societati comerciale, electricieni, electromecanici, excavatoristi si femei de serviciu. Tot in municipiul resedinta de judet sunt disponibile posturi pentru frezori universali, functionari administrativi, gestionari de depozit, ingineri, referenti resurse umane, instalatori, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, maisti, manageri financiari, manipulanti de marfuri, marochineri, montatori subansamble, muncitori necalificati, ospatari sau parchetari. Agentii economici mai au nevoie de pavatori, proiectanti, programatori, receptioneri de hotel, salvamontisti, secretare, sefi de birou in institutiii publice, soferi, spalatori de masini, specialisti in domeniul calitatii, sudori, tamplari, tehnicieni, vanzatori, pietrari si zidari restauratori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program special de Noaptea Muzeelor

Incep pregatirile pentru Noaptea Muzeelor la CNM Astra. Cele mai multe actiuni vor avea loc in Muzeul in aer liber. Intrarea tuturor participantilor va fi gratuita. Muzeul in aer liber isi va deschide portile incepand cu ora 18.00 cu spectacole sustinute de catre Formatia de Dansuri Populare a Scolii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro