600 de artisti la Festivalul Ioan Macrea

Hila Ovidiu

Trei zile de regal folcloric. Asta ii asteapta pe sibieni in perioada 31 octombrie-2 noiembrie. Atunci va avea loc cea de-a XIV-a editie a Festivalului National de Folclor Ioan Macrea.

3 zile si 600 de artisti. Acestea sunt cele mai importante ingrediente care vor face deliciul publicului la Festivalul National de Folclor Ioan Macrea. In fiecare seara, incepand cu ora 18.00 cele mai valoroase ansambluri folclorice profesioniste din tara dar si renumiti artisti de muzica populara vor urca pe scena Casei de Cultura. Festivalul Ioan Macrea a devenit un punct de referinta in sfera folclorului romanesc. Pe scena vor urca ansamblurile Doina Gorjului, Banatul, Crisana, Ciprian Porumbescu, Maria Tanase, Transilvania, Busuiocul, Muresul, Timisul, Doina Oltului, Baladele Deltei si evident Cindrelul- Junii Sibiului. Anul acesta, in premiera, la festivalul de la Sibiu vor fi prezenti si artisti din diaspora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Plante de tomna in oras

Sibiul infloreste si toamna. In oras au fost plantate panselute, bulbi de lalele, arbori, gard viu si arbusti. Unele plante infrumuseteaza zonele verzi acum, altele abia in primavara urmatoare. In aceasta perioada se lucreaza pentru plantarea a 20 de mii de bulbi de lalele. Au fost plantate pana acum 50 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro