6 persoane retinute in urma unui scandal in Dumbraveni

Hila Ovidiu

Scandalagii retinuti de politisti. Vorbim despre 6 persoane care au fost aduse la audieri cu mascatii. Retinutii sunt banuiti ca in vara anului trecut au batut mai multe persoane.

Politistii au descins la inceputul saptamanii in Dumbraveni, Saros pe Tarnave, Ernea si Sighisoara in cautarea celor 6 scandalagii. Acestia sunt banuiti de faptul ca in vara anului trecut au participat la o altercatie in care ari fi fost implicate in jur de 30 de persoane.  In urma incaierarii au rezultat mai multi raniti. Doua persoane au avut nevoie de 130-140 de zile de ingrijiri medicale.

In cauza s-a deschis dosar penal pentru tulburarea linistii si ordinii publice, loviri sau alte violente si vatamare corporala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BPOC, noua boala a secolului!

Fumatul distruge sanatatea sibienilor! Unul din 4 pacienti internati la TBC sufera de bronhopneumopatie cronica obstructiva. BPOC-ul este o boala care nu se vindeca insa care, descoperita la timp poate fi oprita din evolutie. Pe langa cancer fumatorii risca o gramada de alte afectiuni. Cele mai grave sunt insa cele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro