6 masini lovite intr-un „carambol” in zona Selimbar

Hila Ovidiu

Accident la Selimbar! Pe fondul nepastrarii distantei de siguranta 6 masini au fost avariate. De vina pentru producerea evenimentului rutier este soferul unei camionete a lovit un alt autoturism pe care l-a proiectat in alte 4 masini.

6 masini au fost avariate in cursul zilei de luni intr-un accident rutier produs in zona Selimbarului, pe sensul de mers dinspre Sibiu spre Medias. De vina pentru producerea evenimentului rutier este soferul unei camionete, un barbat in varsta de 30 de ani din Cluj care, pe fondul nepastrarii distantei de siguranta a intrat in coliziune cu un autoturism. Masina lovita a ricosat in alte 4 autoturisme.

In urma impactului o persoana a fost ranita. Este vorba despre un barbat in varsta de70 de ani diagnosticat cu o plaga taiata in bratul stang, o contuzie la sold si mai multe fracturi. Victima este constienta insa a ramas internata pe sectia de ortopedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de ninsori in Sibiu si alte mai bine de 20 de judete

Accident la Selimbar! Pe fondul nepastrarii distantei de siguranta 6 masini au fost avariate. De vina pentru producerea evenimentului rutier este soferul unei camionete a lovit un alt autoturism pe care l-a proiectat in alte 4 masini. 6 masini au fost avariate in cursul zilei de luni intr-un accident rutier […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro