Inscriptii obscene pe statiile de autobuz

1
2774

Statie Tursib cu inscriptii obscene in apropiere de locuinta Presedintelui. Cei care se ocupa de intretinerea spatiilor de adapostire a calatorilor au curatat statiile insa au lasat la loc de cinste insemnele care  sunt adresate sefului statului si fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi.

Satui de tot ce se intampla in tara aceasta, sibienii isi spun pasul cum pot ei mai bine. Unii dintre ei au decis sa scrie pe statiile de autobuz. E drept, gestul lor este condamnabil, insa si mai condamnabili sunt cei care in mod normal trebuie sa se ingrijeasca curatarea statiilor de autobuz.

Pe cele doua statii din zona in care isi are resedinta familia prezidentiala, sunt inscriptionate mesaje obscene atat la adresa Sefului Statului cat si la adresa fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie.

Textele dedicate primului om din stat duc cu gandul la insemne naziste si nevoi fiziologice in timp ce mesajele adresate procurorului roman descriu munca prestatoarelor de servicii sexuale.

Culmea este ca statiile au fost curatate si spalate de curand insa inscriptiile au ramas tot acolo.

1 COMENTARIU

  1. Probabil nea caisa si a uitat de fisa postului daca are asa ceva si de ce trebuie sa faca fiind de acord cu acele mesaje. D-na Primar ce parere aveti? Mai puteti tolera toate aceste nereguli? In curand o sa scrie pe poarta casei d-lui presedinte si credeti-ne o sa va para rau cu atat mai mult cu cat duminica sunt proteste care vor trece prin acea zona, cu oameni in total dezacord cu acele mesaje. Pentru numele lui Dumnezeu priviti in jos catre noi si faceti ceva cu orasul asta ca ajungem de rasul lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.