Suspecti de furt, prinsi de politisti

0
438
Cinci muncitori lucreaza la construirea unei cladiri, in ansamblul de locuinte Henri Coanda din Bucuresti, luni, 4 aprilie 2009. Conform siteului Agentiei Nationale pentru Locuinte, multe dintre cele peste o mie de locuinte aflate in prezent in constructie au depasit termenul de finalizare inca din anul 2008 si nu pot fi puse in functiune deoarece autoritatile locale nu au demarat pana in acest moment lucrarile tehnico-edilitare, conform prevederilor legale in vigoare. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

3 tineri au fost prinsi incercand sa fure scule din cladirile aflate in constructie in Cartierul Arhitectilor. Prejudiciul a fost recuperat. Barbatii au fost pusi sub control judiciar.

3 tineri cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani au fost prinsi de politisti la scurt timp dupa ce sustrasesera dintr-o cladire in constructie mai multe scule folosite in constructii. Tinerii nu au putut dovedi provenienta bunurilor asa ca acestea le-au fost confiscate. Ulterior s-a gasit si pagubitul caruia i-a fost restituit prejudiciul in valoare de aproximativ 500 de lei.

Cei 3 barbati au fost plasati sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.