Razii de weekend

Hila Ovidiu

Politistii sibieni sunt ingrijorati de numarul mare de infractiuni rutiere comise de soferii sibieni in ultima perioada. Oamenii legii spun ca predomina conducerea fara permis, viteza si conducerea sub influenta alcoolului.

De la inceputul anului si pana in prezent politistii sibieni au fost nevoiti sa intocmeasca cateva zeci de dosare penale soferilor care au fost prinsi la volan fara permis. Oamenii legii sunt extrem de ingrijorati de faptul ca sofatul fara a avea permis pentru nicio categorie de vehicul a devenit un fenomen in judetul Sibiu. Un pericol si mai mare il reprezinta insa numarul de asemenea in crestere a celor care urca beti la volan. Politistii spun ca multe dintre accidentele rutiere grave au avut ca si cauza lipsa de experienta la volan combinata cu alcool. Un alt pericol al soselor sibiene il reprezinta vitezomanii.

In incecarea de a stopa acest fenomen, politistii sibieni anunta un nou weekend cu razii de amploare pe drumurile judetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic ingreunat pe DN 7

Traficul s-a desfasurat cu limitari in cursul zilei de vineri pe DN 7 intre localitatea Boita si limita cu judetul Valcea. Au intervenit drumarii pentru a toaleta arborii astfel incat sa fie evitate eventuale blocaje viitoare ale drumului. Dupa ce in cursul lunii trecute mai multi copacii s-au rupt si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro