Hila Ovidiu

Inca 13 persoane au ajuns pe mana ortopezilor dupa ce au cazut pe gheata sau zapada in ultimele 24 de ore. De la inceputul lunii si pana in prezent 35 de persoane au suferit fracturi, entorse, rupturi de ligamente sau contuzii in urma cazaturilor.

Inca 13 persoane se adauga celor 15 care s-au ales cu fracturi in weekend. Majoritatea celor ajunsi la spital le-au povestit medicilor ca au cazut pe gheata sau zapada. Victimele au intre 19 si 74 de ani. In doua dintre cazuri a fost nevoie de internare.

Unul dintre pacientii cazuti pe gheata, un barbat in varsta de 55 de ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral si multiple fracturi. Un altul si-a fracturat gamba.

De la inceputul lunii si pana in prezent au cerut ajutorul medicilor mai bine de 30 de persoane care au cazut pe gheata sau zapada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Risc de avalansa de gradul 4 in Muntii Fagarasului

E risc de avalansa in Masivul Fagaras. Salvamontistii ii sfatuiesc pe turisti sa nu acceseze zonele inalte mai ales ca saptamana aceasta s-a produs deja o avalansa de mari dimensiuni. Riscul de avalansa ramane crescut in zona Balea!  Dupa avalansa de la inceputul saptamanii este posibil sa se produca si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro