Primaria intentioneaza extinderea Scolii Nicolae Iorga

Hila Ovidiu

Primaria intentioneaza sa acceseze fonduri europene pentru extinderea Scolii Nicolae Iorga si pentru constructia unei Sali de sport in incinta aceleiasi unitati de invatamant. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 8 milioane de lei.

Extinderea scolii este necesara pentru eliminare sistemului de invatamant in schimburi in cadrul unitatii.  Noul corp care va fi construit va avea 22 de Sali de clasa si se va intinde pe o suprafata de 2000 de metri patrati. Dupa ce investitia va fi gata aici vor invata aproape 700 de elevi. Pe langa salile de curs obisnuite noua cladire va contine si un laborator, grupuri sanitare si o cancelarie destinata cadrelor didactice.

Un alt corp va adaposti sala de sport. La momentul de fata Scoala Nicolae Iorga din Sibiu are o sala de sport micuta insa dupa finalizarea investitiei va beneficia de una dintre cele mai moderne Sali de sport scolare din oras.

Proiectul a fost depus pentru obtinerea de fonduri europene destinate constructiei celor doua noi cladiri. Proiectul are aviz pozitiv asa ca in curand ar trebui sa urmeze semnarea contractului de finantare.

Cladirea care adaposteste acum Scoala Nicolae Iorga din Sibiu are o vechime de 42 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Urs ratacit la Porumbacu, gonit inapoi in padure de catre politisti

Un urs ratacit pe strazile din Porumbacu de Jos a fost redirectionat inapoi in padure de catre politisti si angajati ai Ocolului Silvic Avrig. Inainte de goana pusa la cale de oamenii legii animalul a trecut prin mai multe gradini.  Din fericire salbaticiunea nu a produs pagube. Plimbarea ursilor pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro