5 persoane ranite in urma unui accident produs pe Transfagarasan

Mai multi tineri si-au vazut moartea cu ochii dupa ce s-au aventurat duminica noaptea pe Transfagarasan. Din cauza intunericului, soferul, un tanar in varsta de 18 ani, in timp ce se indrepta spre Cartisoara, a pierdut controlul volanului si a cazut cu tot cu masina intr-o rapa, in apropierea Lacului de la Balea. In masina se mai aflau inca doi barbati si doua femei.

In urma impactului un tanar in varsta de 18 ani a fost grav ranit si transportat de urgenta la un spital din Timisoara. Baiatul are mai multe fracturi in zona coloanei si este foarte posibil ca impactul sa ii fi afectat si maduva spinarii. Mai are fracturi de coaste iar la momentul deciziei transferului fusese diagnosticat si cu hemotorax stang. Alte 3 persoane au fost internate pe sectia de neurochirurgie din Sibiu.

Pentru salvarea tinerilor la fata locului a fost o adevarata desfasurare de forte. Politisti, salvamontisti, angajati de la SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta au intervenit pentru a se asigura ca toti tinerii sunt salvati.

Drumarii au intervenit in aceasta dimineata pentru a reface parapetii rupti. Acestia atrag insa atentia asupra faptului ca in mod normal circulatia este interzisa pe Transfagarasan odata cu lasarea serii cand vizibilitatea scade.

No Comment

Leave a Reply

*

*