5 nota minima pentru un dascal suplinitor

Hila Ovidiu

Doar 116 dintre candidatii pentru posturile de suplinitori au reusit sa obtina nota 5. dintre acestia 43 nu au niciun fel de pregatire didactica. Prima sedinta de distribuire va avea loc miercuri.

In total 162 de candidati s-au inscris la concurs in speranta ca vor prinde unul dintre locurile ramase libere in scolile sibiene. Nu toti au fost insa norocosi. Au reusit sa obtina nota 5 doar 73 de dascali calificati si 43 de necalificati. La concursul dedicat cadrelor didactice calificate cea mai mica nota a fost de 1.80 si a fost obtinuta de catre un tanar care isi dorea sa predea educatie fizica si sport. Au mai fost note de 2 sau 2.30 dar si note de 7 sau 8. Cea mai mare nota obtinuta a fost de 9.35 si a fost obtinuta de catre o tanara care va preda educatie muzicala. Cel de-al doilea punctaj a fost de 9.00 si a fost obtinut de catre o tanara care va preda limba romana.
Sedintele de distribuire vor incepe in data de 9 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romania ar trebui sa primeasca aproximativ 5 mii de refugiati

Aproape 5 mii de refugiati. Atatia ne baga pe gat Comisia Europeana. Informatiile au aparut in presa straina. Nu suntem membri ai spatiului Schengen insa Comisia Europeana si-a facut deja planuri cu privire la cati regugiati sa primeasca tara noastra. In presa straina a aparut un tabel cu numarul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro