46,23% prezenta la urne pentru Referendum

Hila Ovidiu

Traian Basescu se va intoarce la Cotroceni. Referendumul din 29 iulie nu a reusit sa aduca la urne procentul de 50 plus unu la suta dintre cetatenii cu drept de vot. La Sibiu au votat aproximativ 138 de mii de oameni. La nivel de tara procentul de prezenta la vot a fost de 46,23 la suta. Rezultatele finale vor fi facute publice in cursul zilei de miercuri.

Doar putin peste 45 la suta dintre romanii cu drept de vot si-au exercitat dreptul constitutional in ceea ce priveste Referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu. Judetul nostru s-a situat pe locul 37 in ceea ce priveste procentul de participare la urne. In judetul nostru prezenta la vot a fost de putin peste 37 la suta. Rezultatele finale vor fi facute publice in cursul zilei de miercuri. Cel mai probabil tot atunci, dupa decizia CCR presedintele Traian Basescu isi va relua fotoliul de la Cotroceni. Incheierea referendumului  avut si primele rezultate pozitive. Moneda nationala a inceputsa castige teren in fata euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retea destructurata

Politistii din cadrul BCCO Sibiu impreuna cu procurorii DIICOT au retinut luni dimineata cinci persoane suspectate ca fac parte dintr-o retea de crima organizata. Inculpatii duceau oameni saracipeste hotare si ii obligau sa cerseasa sau sa fure, dupa care le luau banii. Cinci sibieni  au fost retinuti luni in cadrul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro