400 de locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Nu doar absolventii au sanse de angajare ci si restul sibienilor. Angajatorii sibieni cauta cel putin 400 de locuitori ai judetului dornici sa isi gaseasca un loc de munca. Oferta posturilor vacante cuprinde atat joburi pentru persoane cu studii superioare cat si pentru cei cu studii medii.

Sfarsitul de septembrie vine cu vesti bune pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Sunt puse la bataie numai in aceasta perioada mai bine de 400 de posturi vacante. Oferta a fost actualizata chiar in cursul zilei de miercuri. La Sibiu sunt 90 de angajatori care la momentul de fata sunt in cautare de forta de munca proaspata. Acestia pun la bataie 276 posturi vacante. La Medias sunt disponibile alte 107posturi, iar la Agnita si Dumbraveni cate 17. In municipiul resedinta de judet printre cei cu studii medii sunt la mare cautare agentii de securitate, ambalatorii manuali, asistentii medicali, barmanii , bucatarii, cameristele, confectionerii pentru industria textila, cosmeticienii, croitorii, dulgherii, electricienii, femeile de serviciu, infirmierele, lacatusii mecanici, lucratorii comerciali, manipulantii de marfuri, marochinerii, mecanicii, muncitorii necalificati, operatorii pe masini industriale, secretarele sau vanzatorii.
Printre cei cu mai multa scoala se cauta conservatori de bunuri culturale, consilieri in economie generala, consultanti in management, educatoare, functionari administrativi, ingineri, programatori, proiectanti sau subingineri. Si la Medias cele mai multe locuri de munca vacante vizeaza persoane cu studii medii. Aici se cauta confectioneri articole din piele si inlocuitori, electricieni, ingrihitori pentru persoane cu dizabilitati, manipulanti de marfuri, masinisti, operatori mase plastice, telefonisti, zidari si vopsitori industriali. Se mai cauta asistenti medicali, auditori interni, controlori de calitate, chimisti specializati pe produse farmaceutice, pedagogi, tehnicieni de mentenanta si de calitate.
In Agnita este nevoie de asistenti personali pentru persoane cu handicap, de educatoare, de invatatori, de maistri instructori, de profesori specializati pe invatamantul profesional si de maistri dar si de muncitori necalificati. Oferta de la Dumbraveni contine posturi pentru confectioneri-asamblori articole din textile si muncitori necalificati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La un pas de moarte din cauza vitezei

Lipsa experientei la volan era sa il bage in pamant atat pe sofer cat si pe cel care se afla in dreapta lui. Un tanar in varsta de 18 ani a calcat prea tare pedala de acceleratie si a produs un accident rutier in urma caruia masina in care se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro