4 zile, 14 spectacole, teme impuse, probe de improvizație, momente de dans și muzică, 3 secțiuni diferite:actorie-liceeni, actorie-studenți și scenografie-studenți.

alin

Festivalul de Teatru OKauase va desfășuraîn perioada 23-26 mai la unteatru și laU.N.A.T.C. „I.L.Caragiale” București, la sălile Platou Ion Sava și One. Este a 7-a ediție a festivalului, 7 ani de educație prin teatru, drept pentru care tema de anul acesta este:7 ani de acasă.

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru OKaua este organizată anul acesta de către Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil,în parteneriat cuunteatru,Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Fundația Shakespeare șiUniversitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, departamentul de Artă Teatrală.

Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, membră a juriului, este selecționer din partea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiuși va acorda trei premii speciale pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriță si cel mai bun spectacol, care va avea șansa de a fi prezentîn programul oficial FITS, ediția din 2020.

În acest an juriul este format din:

  • Bogdana Darie, Președintele juriului, Actriță, conf. univ. dr U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București
  • Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu
  • Gabriela Bobeș, Actriță, Realizator Radio, coordonatoarea Companiei de Teatru OKaua
  • Șerban Puiu, Actor, Regizor și profesor,conf. univ. dr U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București
  • Pompilius Onofrei, Realizator de emisiuni culturale la Radio România Actualități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de hectare reimpadurite dupa defrisari

In timp ce unii taie paduri intr-o veselie, cei de la Garda Forestiera se chinuie sa reimpadureasca Romania. Numa in aceasta primavara, in Sibiu si alte 4 judete s-au plantat peste 565 de hectare de puiet. In zonele montane ale Sibiului impaduririle continua si la momentul de fata. Reprezentantii Garzii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro