4 noi semafoare in oras!

Hila Ovidiu

Primaria Sibiu a montat 4 noi semafoare in zonele aglomerate din oras. Acestea functioneaza dupa acelasi principiul cu semaforul de la Piata Rahovei si pot fi accesate de catre pietoni prin folosirea butonului de control. Unul dintre semafoare a fost amplasat pe Calea Dumbravii.

Cele 4 semafoare au fost deja puse in functiune dupa verificarile de rigoare. Primul dintre ele este amplasat pe strada Semaforului la intersectia cu strada Electricienilor, cel de-al doilea pe Calea Dumbravii la intersectia cu strada Marasesti, cel de-al treilea pe Rusciorului in dreptul intersectiei cu strada Constantin Nottara iar ultimul pe Calea Gusteritei la intersectia cu Treboniu Laurian.

Reprezentantii municipalitatii spun ca masura semaforizarii acestor treceri de pietoni a fost luata pentru a asigura un plus de siguranta pietonilor care traveseaza aceste artere cu volum foarte mare de trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale in trafic

Actiunea TISPOL Truck&Bus continua si in weekend! Politistii sibieni au impartit transportatorilor de persoane si marfuri zeci de amenzi de la debutul activitatii de control si pana in prezent. Concomitent cu actele, oamenii legii insotiti de specialistii Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier verifica si starea tehnica a masinilor. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro