353 de locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Crestere spectaculoasa a numarului de locri de munca vacante pentru aceasta perioada. La inceputul saptamanii erau disponibile mai bine de 350 de oferte. 80 la suta dintre acestea se adreseaza celor cu studii medii.

Numarul locurilor de munca vacante a crescut spectaculos in ultima saptamana. In momentul de fata, 63 de agenti economici din judet cauta forta de munca. Cei mai multi dintre acestia sunt din municipiul Sibiu. Vorbim despre 43 de angajatori care ofera la un loc 181 de locuri de munca vacante. La Medias 75 de persoane au ocazia de a se angaja, la Agnita 90, la Cisnadie 2 agenti economici ofera 5 locuri de munca vacante, iar in Dumbraveni si Avrig, cate un angajatro ofera cate un loc de munca. 80 la suta din cele peste 350 de locuri de munca vacante se adreseaza persoanelor cu studii medii. Restul sunt pentru absolventii de studii universitare sau chiar postuniversitare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Termen prelungit

Termenul pentru depunerea proiectelor aferente Masurii 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” se prelungeste pana in data de 18 iunie 2012! Toate documentele pot fi citite si descarcate de pagina principala a site-ului www.apdrp.ro, din cadrul sectiunii „Sesiune depunere proiecte”. Cea de-a noua sesiune de cereri de proiecte pentru Masura 121 se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro