33 de incidente electorale

Hila Ovidiu

Nici alegerile din acest an nu s-au defasurat fara incidente. Din fericire acestea au fost minore. La nivel de judet, au fost raportate 33 de evenimente dintre care 5 s-au si confirmat. Patru dintre acestea sunt de factura penala.

Ca la orice scrutin si cel de duminica a avut parte de mici incidente. Unele dintre acestea au fost confirmate, altele nu. Unele au fost greve alte le s-au soldat doar cu amenzi. Cel mai usor a scapat un votant din localitatea Mag care a prmit amenda pentru ca a incercat sa se filmeze cu telefonul mobil in cabina de vot. Ameda pe care a primit-o este insa una usturatoare. 2200 de lei. Celorlalti 4 sanctionati li s-au intocmit dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Exit poll-ul Eveniment Media, foarte aproape de rezultatul oficial

Unii mai rezervati, altii cu siguranta deplina. Asa erau la inchiderea urnelor candidatii din Sibiu. Dupa ora 21.00, realizatorii Eveniment Tv au reusit sa obtina reactii de la fiecare candidat in parte. Tot atunci a fost facut public si rezultatul exit-poll –ului realizat de care Eveniment Media. Rezultatele facute publice […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro