30 de zile dupa gratii

Hila Ovidiu

Barbatul care a vrut sa dea foc sediului Politiei a fost arestat preventiv. Acesta va sta pentru inceput dupa gratii 30 de zile.

indexBarbatul care a “atacat” in noaptea de duminica spre luni sediul Politiei cu cocktailuri Molotov a fost aestat pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de distrugere si perturbarea linistii publice fiind scoas de sub acuzare de ultraj. Tanarul de 28 de ani este din Sibiu si este un vechi cunoscut al oamenilor legii. Acesta a fost condamnat pentru furt in mai multe randuri asa ca nu este pentru prima oara cand ajunge dupa gratii. Reamintim faptul ca inainte de miezul noptii dintre duminica si luni un tanar aflat in stare avansata de ebrietate a incercat sa dea foc cladirii in care functioneaza IPJ Sibiu folosind sticle incendiare. Una dintre sticle a ajuns intr-un birou de la etajul I al imobilului iar o alta sticla si-a ratat tinta aprinzand hainele incendiatorului. Tanarul a fost imobilizat de politisti, dus la spital cu o ambulanta SMURD unde a primit ingrijiri medicale pentru arsurile suferite iar mai apoi pentru ca nu a necesitat internare acesta a fost condus de catre politisti in arest si prezentat in cursul zilei trecute Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romanii, campioni la accidentari pe munte

Cei de la Salvamont trag linie dupa sezonul rece. In cele aproximativ 5 luni de zile de iarna in zonele montane din judet au avut loc mai bine de 90 de accidentari montane in urma carora au rezultat 93 de victime. 71 dintre persoane s-au accidentat pe partii. Printre cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro