3 strazi inchise sambata

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! Strazile Bastionului, Mitropoliei si Lupas vor fi inchise temporar traficului. Aici vor fi reconfigurate locurile de parcare. Strazile vor fi inchise doar in ziua de sambata.

Pentru diferite lucrari temporare strazile Bastionului, Mitropoliei si Ioan Lupas vor fi inchise. Lucrari mai au loc si pe strada Lunga unde pe tronsonul dintre Reconstructiei si Popa Sapca s-a finalizat stratul de uzura dar si noul giratoriu de la intersectia cu I. L. Caragiale. Lucrarile se apropie de final si pe strada Moldovei urmand ca saptamana urmatoare sa fie turnat asfaltul si pe tronsonul dintre scarile care coboara in Strand si strada Cristianului, finalizate sunt si lucrarile de pe Dr. Stanca si Hipodromului.  In lucru la ora actuala mai este strada Ocnei unde se nomteaza bordurile iar apoi se va trece la modernizarea carosabilului si a trotuarelor.Saptamana aceasta vor debuta lucrarile la ultimul strat de asfalt pe strazile Vladimirescu si Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vaccinul antigripal la mare cautare printre varstnici

Peste 450 de sibieni si-au facut imunizarea antigripala. Cei mai multi care au ales sa se vaccineze sunt batrani cu varste de peste 65 de ani. Pena la ora actuala in Sibiu nu s-a inregistrat activitate gripala. Din totalul celor peste 450 de vaccinati, 297 sunt persoane varstnice, de peste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro