3 spargeri intr-o noapte

Hila Ovidiu

Au dat 3 spargeri intr-o singura noapte! Vorbim despre 2 tineri care au furat bauturi alcoolice, o bicicleta si suma de 31 de lei. Hotii au fost prinsi de politisti. In cazul lor s-a cerut arestarea preventiva.

Noaptea de 5 spre 6 februarie a fost una lunga pentru politistii medieseni anuntati de catre pagubiti de producerea a 3 furturi din societati comerciale si  locuinte. 24 de ore le-a luat oamenilor legii sa puna mana pe infractori. Hotii, doi tineri cu varste de 20 si 27 de ani au intrat in doua magazine si o locuinta de unde au plecat cu mai multe sticle cu bauturi alcoolice scumpe, o bicicleta si suma de 31 de lei. Pentru a nu cadea prada hotilor sibienii sunt sfatuiti sa isi securizeze sediile societatilor comerciale, sa monteze alarme si sisteme de supraveghere atat in interiorul cat si in exteriorul acestora si sa nu lase in sertare sau casa de marcat sume mari de bani. Se recomanda de asemenea in cazul produselor cu valoare mare ca acestea sa fie transportate intr-un depozit sigur astfel incat hotii chiar daca intra sa nu poata produce pagube insemnate. In cazul locuintelor politistii le recomanda posesorilor sa monteze gratii si chiar obloane la geamuri si sa incuie usile si portile cu mai multe tipuri de incuietori. Celor care stau la casa li se recomanda sa nu lase la intamplare prin curte scule sau alte obiecte care pot atrage atentia raufacatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

4 incendii in mai putin de 12 ore

Marti spre miercuri a fost noapte alba pentru pompierii sibieni. Salvatorii au intervenit la cel putin 4 incendii in mai multe zone din orasul Sibiu dar si in localitati ale judetului. Pe langa incendiul de pe Alba Iulia unde pagubele au fost destul de insemnate s-au mai produs alte doua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro