3 medici si 2 pacienti vizati de anchete in dosarul studiilor clinice

Hila Ovidiu

Reprezentantii Spitalului de Psihiatrie ofera lamuriri cu privire la descinderile din cursul zilei trecute. Acestia spun ca anchetatorii au vizat 3 medici si 2 pacienti. Dintre cadrele medicale doar 2 au avut legatura cu studiile clinice incriminate. Unul dintre ei a tratat in spital 2 pacienti iar celalalt a efectuat studiile doar intr-o clinica privata.

Dupa descinderile de marti care au vizat si doua unitati medicale din Sibiu, reprezentantii Spitalului de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda din Sibiu vin cu lamuriri. Acestia spun ca politistii au ridicat de la sediul unitatii medicale o serie de inscrisuri ce vor fi ulterior folosite pentru o ancheta ce vizeaza modul de desfasurare a studiilor clinice in mai multe spitale din tara. Din spitalul sibian au fost vizati 3 medici. Dintre acestia unul nu are nicio legatura cu ancheta dat fiind faptul ca nu a avut niciun pacient inscris la studiul clinic cu pricina, cel de-al doilea a avut 2 pacienti insa studiul s-a facut legal, in baza avizelor emise de Comisia Nationala de Etica si Agentia Nationala a Medicamentului iar cel de-al treilea medic a desfasurat studii pe pacienti insa aceasta activitate a fost derulata intr-o clinica privata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de munca in strainatate

Daca micutii sunt in aceste zile in culmea bucuriei, adultilor societatea le pune pe umeri probleme grele. Pentru a-si putea intretine familiile multi romani sunt nevoiti sa ia drumul strainatatii in cautare de locuri de munca platite decent. Cei hotarati sa ia drumul strainatatii pot opta pentru unul dintre posturile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro