3 dintr-un foc

Hila Ovidiu

Autorii unui furt din locuinta au fost identificati la cateva ore de la comiterea faptei,  Politistii sibieni au reusit insa sa recupereze si o parte din prejudiciu. Hotii au pus mana pe trei telefoane mobile care valorau aproape o mie de euro.

In noaptea de 3 spre 4 septembrie un barbat a sesizat Politia cu privire la faptul ca are divergente cu doua persoane necunoscute. La fata locului s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine publica, iar din primele investigatii si discutii purtate cu reclamantul s-a stabilit faptul ca cele doua persoane i-au sustras acestuia din imobil 3 telefoane mobile. Reclamantul spune ca impreuna cu cei doi suspecti se mai afla un tanar, asupra caruia se afla telefoanele mobile sustrase. Cele doua persoane gasite la fata locului au fost identificate de politisti  si locuiesc in Rasinari si Sibiu.  A-l 3-lea suspect a fost identificat si el la scurt timp iar asupra sa, erau si 2 dintre cele 3 telefoane sustrase. Valoarea prejudiciului, in valoare de aprox. 3600 lei, a fost recuperat partial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arde tot

Dupa ce o gospodarie a ars aproape in totalitate la Selimbar din cauza incendiilor de vegetatie, oamenii lupta acum cu focul in Zona Balea. Zece hectare de teren au avut de suferit iar focul nu a fost inca stins. Daca flacarile se vor extinde conducerea ISU Sibiu ia in calcul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro