3 companii aeriene sunt interesate de Aeroportul International Sibiu

Hila Ovidiu

Se cauta solutii pentru atragerea cat mai multor companii care ofera curse aeriene low cost. Pana la ora actuala 3 companii s-au aratat interesate de colaborari cu Aeroportul International Sibiu. Taxa de aeroport este de 12 euro in momentul de fata si exista premisele ca aceasta sa fie redusa la jumatate.

Aeroportul International Sibiu ar putea deveni in viitor cel mai important centru aerian de transport marfuri. Dar pana atunci se lucreraza la proiecte pentru reducerea costurilor de aeroport pentru a atrage cat mai multe firme low cost care sa ofere rute pe zonele intens circulate cum ar fi Italia, Spania si Germania. Pana la ora actuala 3 mari companii si-au trimis reprezentantii pentru a discuta curse low cost. Proiectul Consiliului Judetean vizeaza reducerea taxei de aeroport de la 12 la 6 euro. Va mai trece insa ceva timp si pana cand acest proiect ar putea fi pus in practica. Pentru a se autofinanta Aeroportul International Sibiu va avea si zona de cargo. Pentru acest proiect discutiile se afla intr-o faza destul de avansata. Se doreste ca aeroportul sibian sa devina cel mai important punct de transport marfa din intreaga Transilvanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Urmarit general, prins la Sibiu

Un barbat de 44 de ani cautat de politistii din Valcea a fost identificat si retinut de politistii din Sibiu in localitatea Seica Mare. Pe numele suspectului exista un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru savarsirea infractiunii de talharie. Un valcean de 44 de ani care incerca sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro