2700 de liceeni asteptati la probele scrise

0
543

Absolventii de liceu se pregatesc pentru probele scrise ale bacalaureatului. Prima dintre ele este cea de limba romana. Examenul scris va incepe luni la ora 09.00.

indexAbsolventii de liceu dau de greu. Pentru ei de luni incepe seria probelor scrise de la examenul de bacalaureat. Tinerii spera sa aiba parte de subiecte usoare asa cum au primit si colegii lor mai mici, absolventi de ciclu gimnazial. Prima proba scrisa este cea de limba si literatura romana. Anul acesta s-au inscris pentru a sustine probele de bacalaureat 2712 absolventi de liceu. 323 dintre acestia provin din promotiile anterioare.
Dascalii supraveghetori le transmit examinatilor ca fiercare sala de examen va avea camere de luat vederi care capteaza atat imaginea cat si sunetul. De asemenea li se reaminteste aspirantilor la diploma de bacalaureat faptul ca intrarea in sala de examen se face fara carti, caiete, notite si telefoane mobile. Pana acum, la probele orale, 2 elevi au fost dati afara din examen pentru ca au fost prinsi cu telefoanele mobile. Cei care sunt prinsi incercand sa copieze nu vor avea voie sa mai sustina examenul de bacalaureat timp de doua sesiuni consecutiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.