2700 de absolventi inscrisi la BAC

Hila Ovidiu

Mai bine de 2700 de absolventi de liceu vor trece prin emotiile examenului de maturitate in aceasta vara. Ei s-au inscris deja la bacalaureat. Probele orale vor avea loc din 8 si pana in 26 iunie.

bacAbsolventii de liceu care vor sa obtina diploma de bacalaureat vor sustine prima proba scrisa, cea de limba si literatura romana in data de 29 iunie, urmand ca in ziua de 30 iunie, acolo unde este cazul, candidatii sa fie examinati in scris la proba de limba materna. Cea mai grea zi a examinatilor va fi cu siguranta ziua de 1 iulie cand se va sustine proba obligatorie a profilului. Vor da examen la matematica cei care termina un liceu cu profil real si la istorie cei de la uman. Ultima proba scrisa, cea la alegere in functie de profil si specializare este programata pentru ziua de 3 iulie. Rezultatele vor fi facute publice in data de 6 iulie pana la orele pranzului iar cei nemultumiti au la dispozitie 4 ore, in aceeasi zi, pentru a depune contestatii. Lucrarile contestatarilor vor fi corectate in perioada 7-9 iulie, iar o zi mai tarziu se vor afisa rezultatele finale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhari arestati preventiv

2 tineri dintre care unul minor vor sta cel putin o luna dupa gratii. Parchetul a decis arestarea preventiva a acestora dupa ce au talharit o femeie. Cei doi hoti in varsta de 16 si 19 ani sunt din judetul Maramures. Cei doi talhari au fost retinuti de catre politistii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro