27 de interventii zilnic

Hila Ovidiu

A fost un an plin pentru cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu. Au auvt de intervenit in peste 9 mii de cazuri. Cel mai grav este cu siguranta cel al elicopterului militar prabusit in Malancrav.

indxSfarsitul de an este un moment in care fiecare trage linie si isi face bilantul. La fel au facut si cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Sibiu. Salvatorii au fost chemati sa intervina in peste 9 mii de cazuri de urgenta majora. Au fost in medie cam 37 de interventii pe zi. Cele mai multe apeluri venite din partea sibienilor au vizat cazuri de urgenta medicala. Aici a fost nevoie de ajutorul celor de la SMURD. Una dintre cele mai dramatice situatii in care a fost nevoie de interventia salvatorilor a fost prabusirea elicopterului militar la Malancrav. Salvatorii au mai fost nevoiti sa intervina in acest an pe langa cazuri medicale si incendii si in cazuri de inundatii, salvari de animale sau actiuni pentru protectia mediului.
Din totalul interventiilor in 139 de cazuri a fost vorba despre apeluri false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcometre noi in Sibiu

Mos Craciun aduce 6 noi parcometre in oras. Municipalitatea sibiana le va pune in functiune in aceasta saptamana. Cele 6 aparate au costat peste 130 de mii de lei. Noile automate de parcare au fost achizitionate inca din luna octombrie insa abia acum urmeaza sa fie montate. Reprezentantii municipalitatii spun […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro