25 de ani de FDGR

Hila Ovidiu

Moment jubiliar pentru FDGR. Formatiunea minoritata a implinit 25 de ani de existenta. Cu acest prilej, la Sibiu este prezent si ministrul de externe al Germaniei, domnul Frank Walter Steinmeier.

09.03.2015 12:56Ce 25 de ani s-au implinit chiar luni, 9 martie. Cu mandrie si-a adus aminte de momentele anilor 2000 si primarul interimar al Sibiului, viceprimarul Astrid Fodor. A pus accent insa pe importanta Forumului in administratia publica. In 2008 situatia a fost asemanatoare, iar la alegerile din 2012 FDGR-ul a pierdut conducerea Consiliului Judetean. Chiar si asa, anul trecut, Forumul avea oarecum sa dea presedintele tarii. Unul dintre cei mai de seama oameni ai Forumului este deputatul Ovidiu Gant. Cu momentul aniversar coincide si vizita domnul Frank Walter Steinmeier, ministru de externe al Germaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale pentru alcool la volan si alte infractiuni rutiere

7 soferi au ramas fara permis in weekend. Acestora li s-au intocmit si dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier. In patru dintre cazuri vorbim despre conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Sfarsitul de saptamana a venit cu ghinion pentru 7 soferi care au incalcat regulile de circulatie. Acestia au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro