245 de lei, premiul pentru un elev care a obtinut locul I la o olimpiada nationala

Bataie de joc din partea Cosiliului Judetean fata de olimpicii judetului! Premiati vineri, copiii care au  au luat spre exemplu locul I la nivel national la diverse concursuri au primit in plic suma de 245 de lei. Scolarii se pot considera insa norocosi dat fiind faptul ca dascalii care i-au pregatit pe acestia nu au primit decat diplome din partea Inspectoratului Scolar.

8000 de lei la mai bine de 50 de elevi cu rezultate exceptionale la olimpiadele si concursurile nationale. Atat au decis sa dea in acest an cei de la Consiliul Judetean pentru cei mai buni copii ai Sibiului. Ba mai mult, pentru dascalii care i-au pregatit pe scolari nu s-a alocat nicio suma. Pentru a nu pleca cu mana goala, dascalii au primit cate o diploma din partea Inspectoratului Scolar Sibiu.

Cei 4 elevi care s-au clasat pe locul I la olimpiadele si concursurile nationale au primit cate 245 de lei in timp ce scolarii clasati pe cea de-a doua pozitie a podiumului, 7 la numar, au primit cate 210 lei.  Alti 10 elevi care au obtinut locul 3 au primit cate 180 de lei iar mentiunile au fost premiate cu cate 150 de lei.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS