240 de locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Primavara a venit dar ofertele de munca raman inca inghetate! La momentul de fata sunt disponibile doar 240 de locuri de munca vacante. Si-au facut curaj sa dea startul angajarilor pe acest an 59 de agenti economici din tot judetul.

Printre cei cu studii superioare agentii economici sau institutiile publice cauta administratori financiari, administratori de piete si targuri, brokeri de marduri, analisti cumparari, economisti specializati pe gestiune economica, ingineri, manageri de proiecte informatice, proiectanti sau secretare. Cei cu scoli postliceale pot opta pentru unul dintre posturile de asistenti medicali comunitari, asistenti medicali generalisti si tehnicieni. Cei cu diplome de calificare profesionala pot opta pentru unul dintre posturile de brutar, controlor calitate, croitor, lacatus mecanic, marochiner, operator calculator, tamplar sau sofer. Saptamana aceasta mai sunt posturi disponibile pentru cartonagisti, femei de serviciu, lucratori comerciali, magazineri, lacatusi mecanici, mecanici auto, masinisti, muncitori necalificati, sudori sau vanzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari de modernizare pe inca patru strazi

Primaria a semnat contractele de modernizare pentru inca patru strazi. Arterele sunt situate in cartierele Hipodrom II si Terezian. Reprezentantii Primariei spun ca modernizarea Aleii Haiducului face parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a cartierului Hipodrom II. Contractul prevede modernizarea carosabilului si trotuarelor, amenajarea gurilor de scurgere pluviala, modernizarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro