24 de strazi aflate in lucru vor fi finalizate anul viitor

Dupa inca un an care s-a scurs, municipalitatea sibiana trage linie si isi face bilantul. In ceea ce priveste investitiile cei mai multi bani s-au dus catre strazi. Au fost finalizate 26 de interventii. Alte 24 de lucrari incepute vor fi finalizate in 2017.

Sunt gata la momentul de fata lucrarile pe strazile Aleea Haiducului, Fundatura Ciocanului, Fundatura Albert Einstein, Fundatura Dinamului, strada Tomanei, strada Frezorilor, strada Ecaterina Varga dar si strazile Zorilor, Vanatorilor, Tohan, Sandu Aldea, Petru Poni, Crinilor, Muresului, Crisului, Lupeni, Ciocarliei, Elena Cuza, Castorului, Bujorului, Odessa, Doinei, D.D. Rosca, Cindrelului si Viile Sibiului. La toate acestea se adauga realizarea giratoriului de la intersectia strazilor Balea cu Stefan cel Mare si Moldoveanu. Alte 24 de strazi urmeaza sa fie finalizate anul viitor. Vorbim aici despre Ceaikovski unde carosabilul este la nivel de piatra sparta iar trotuarele la nivel de beton, Ecaterina Teodoroiu unde tronsonul dintre viaduct si intersectia cu Petru Maior carosabilul si trotuarele sunt la nivel de balast, strada Petru Maior unde trotuarele sunt deja betonate iar pe carosabil s-a asternut deja primul strat asfaltic. Lor li se adauga lucrarile de pe Principatele Unite. Aici tronsonul dintre Otelarilor si Luceafarului este finalizat iar tronsonul dintre Otelarilor si Henri Coanda va ramane inchis pana in primavara anului viitor. Pe strada Strungului pe o portiune a fost deja asternut primul strat asfaltic iar restul strazii este la nivel de piatra sparta. Pe strazile Balantei si Turgheniev s-a asternut piatra sparta iar dupa jumatatea lunii martie a anului viitor se va asterne si asfaltul.

Au mai ramas de continuat lucrari anul viitor pe strazile Munteniei din cartierul Strand, Porumbeilor si Randunelelor din cartierul Lupeni dar si pe strazile Marului, Parului, Visinilor, Prunelor si Nucului din cartierul Marmelada. In zona Obor-Viitorului vor continua lucrarile pe strazile Berzelor, Smighelschi, Oltului si Salciilor. Tot anul viitor vor continua interventiile si pe strazile General Balan, Reteganu, Narciselor, Paltins si Zidarilor.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS