Avertizare meteo

0
540

Va era dor de nori si vreme rea? Ploile au revenit in tara noastra! Meteorologii au emis si o atentionare valabila pentru ziua de miercuri. Aceasta a vizat intregul teritoriu al Romaniei. Este posibil ca vremea sa se mentina instabila pana vineri inclusiv.

furtuna-ploaie-umbrela

Avertizarea meteorologica a fost emisa pentru ziua de miercuri pe intreg teritoriul tarii. Pana la acest moment cel putin Municipiul Sibiu pare sa fi scapat de urgia ploilor. Au fost insa localitati din judet pentru care a fost emis chiar un cod galben. Vorbim despre Medias, Copsa Mica, Brateiu, Atel, Biertan, Iacobeni, Laslea si Avrig, Rosia, Cornatel, Nochrich, Chirpar, Altana si Porumbacu de Jos.
Vremea se va mentine insa instabila si in zilele urmatoare. Meteorologii spun ca cele mai mari sanse de ploaie pentru judetul nostru vor fi joi si vineri. De sambata insa revine vremea calda, asa ca cei care si-au facut planuri de weekend in judetul nostru se vor putea bucura de mult soare. Temperaturile de sambata si duminica vor ajunge pana la 28 de grade iar pe cer nu va fi niciun nor care sa umbreasca razele soarelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.