220 de locuri vacante in liceele sibiene

S-au sfarsit emotiile pentru absolventii de gimnaziu. Acestia au aflat la ce licee vor studia din toamba. Marile batalii s-au dat pentru un loc in colegiile celebre ale Sibiului. Candidatii au avut la dispozitie peste 2300 de locuri vacante in unitati de invatamant din tot judetul. Pentru urmatoarea etapa de distributie computerizata au mai ramas 220 de locuri vacante.

Absolventii de gimnaziu au avut la dispozitie un numar de 2352 de locuri in colegiile si liceele din tot judetul. Cele mai mari batalii sau dat pentru un loc in colegiile Lazar, Goga sau Brukenthal. Aici au intrat elevii cu cele mai mari note.
Unitatile de invatamant din judet au oferit spre ocupare pe filiera tehnologica la sectiile de resurse naturale si protectia mediului un numar de 224 de locuri, pe filiera de servicii un numar de 560 de posturi, in timp ce in liceele cu profil tehnologic au fost disponibile 470 de locuri. Pe real au fost scoase la concurs cele mai multe locuri. Vorbim despre 616 locuri in liceele sibiene. Pentru profilul umanist au fost in total 476 de locuri.
Au ramas neocupate un numar de 220 de locuri in Colegiul National Pedagogic, Colegiul Independenta, Colegiul Mediensis, Colegiul Terezianum, Liceul din Dumbraveni, Colegiul Coanda, Liceul dinMiercurea Sibiului, Liceul din Talmaciu, Liceul din Copsa Mica, Liceul de Automecanica din Medias, Liceul din Cisnadie, Liceul Carol, Lieul Marsa, Liceul Avrig, Liceul Teoretic Gundisch Cisnadie si liceul Teoretic Roth din Medias.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS