2 noi giratorii

Hila Ovidiu

Apar inca doua giratorii in oras. Primul dintre ele este propus pentru intersectia Stefan cel mare cu Negoiu iar cel de-al doilea va fi construit la intersecita dintre Drumul Ocnei si Calea Surii mari. Numarul sensurilor giratorii din oras se apropie de 40 cu cele care urmeaza sa fie construite in urmatoarele doua luni.

indexOrdinul de incepere a lucrarilor la cele doua giratorii fost deja emis, iar la cel din zona Obor s-au facut si primele marcaje. Acest giratoriu va scoate din buzunarul municipalitatii mai bine de 155 de mii de lei. Cu acesti bani constructorul va amenaja un giratoriu cu diametrul de 8 metri, banda de giratie de 5 metri latime iar cea de siguranta va avea un metru latime. In mijlocul acestuia va fi amplasat un stalp de iluminat public. Reconfigurare intersectiei dintre Stefan cel Mare si Negoiu va costa peste 200 de mii de lei si presupune constructia unui giratoriu de 12 metri, creat din borduri si cu stalp de iluminat in mijloc. Acesta va avea o banda de giratie de 6 metri si una de siguranta de un metru latime.
Lucrarile vor fi gata peste 2 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajari la inceput de mai

In Sibiu numai cine nu vrea sa munceasca poate spune ca nu isi gaseste un loc de munca. la momentul de fata angajatorii din judet pun la dispozitia somerilor mai bine de 300 de posturi vacante. Multe dintre ele nu necesita studii superioare. Oferta cuprinde 262 de posturi disponibile in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro