2 la suta pentru SMURD

Hila Ovidiu

Salvatorii de la Sibiu au nevoie de salvatori. Oricine poate redirectiona 2 la suta din impozitul pe venit pentru SMURD. Formularele specifice pot fi depuse pana in data de 20 mai.

indexCei care au venituri doar din salarii pot redirectiona 2 la suta pentru SMURD completand Declaratia 230 pana in data de 20 mai. Tot pana la acea data cei care au venituri din alte surse dar vor sa dea o parte din impozitul pe venit catre SMURD sunt rugati sa completeze Declaratia 200. Dupa completare formularul specific poate fi depus direct sau trimis prin posta cu scrisoare recomandata fie la Administratia Finantelor Publice din Sibiu fie la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Sibiu. Banii stransi pentru cei 2 la suta vor fi folositi pentru achizitionarea de echipamente individuale de protectie si interventie, aparatura medicala sau finantarea proiectelor destinate functionarii SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Anuntati cand plecati la munca in strainatate!

Parintii care pleaca la munca in strainatate au obligatia de a anunta acest lucru la Serviciul de Asistenta Sociala din subordinea Consiliului Local. Specialistii vor putea astfel monitoriza situatia celor mici si pot interveni acolo unde este cazul. Pana la acest moment in evidentele serviciului sunt 250 de copii ai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro