2 la suta pentru ONG-uri

Hila Ovidiu

Si-au dat mana pentru a promova asociatiile nonguvernamentale cu profil social, cultural si de protectie a mediului. Parohia Evanghelica alaturi de o alta fundatie lanseaza proiectul “ 2% – Fii implicat”. Prin acest demers se doreste ca sibienii sa isi poata alege catre ce ONG vor sa directioneze cei doi la suta din impozitul pe 2011. Evenimentul va avea loc in 28 aprilie in Piata Mare.

Proiectul “2%-Fii implicat” se adreseaza tuturor ONG-urilor cu profil social, cultural sau de mediu care doresc sa obtina de la sibieni cei doi la suta redirectionati din impozit. Acestia vor trebui sa ii convinga pe oameni ca merita acesti bani care daca nu sunt redirectionati vor raman pana la urma tot in visteria statului. Pana la ora actuala in acest demers si-au anuntat prezenta 22 de asociatii si fundatii. cele care mai vor sa se inscrie o pot face pana in data de 4 aprilie la pranz.  Prin acest proiect, organizatorii, printre care si Parohia Evanghelica urmaresc stimularea cetatenilor de a se implica social intr-o mai mare masura. Pentru ca reprezentantii ONG-urilor si sibienii interesati de redirectionarea celor 2 la suta sa poata intra in contact unii cu altii in data de 28 aprilie in Piata Mare va fi organizat un eveniment de caritate. Aici pe durata intregii zile vor avea loc concerte si evenimente menite sa atraga publicul sibian. Va fi amplasata o scena pe care vor urca trupe locale, artisti, sportivi si alte personalitati ale vietii publice sibiene care vor incerca sa ii stimuleze pe sibini sa dea o mai mare importanta implicarii sociale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou report

Pot in valoare de 11 milioane de lei la loto 6 din 49. Reportul se va juca joi seara cand vor fi extrageri si pentru noroc, Joker si 5 din 40. Urmatoare extragere la loto este joi 29 martie 2012.De la inceptul acestui an, Loteria Romana a acordat aproape sapte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro