2 dosare penale in 24 de ore

Hila Ovidiu

2 persoane s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Intr-unul dintre cazuri este vorba despre un batran care i-a dat pe mana masina unui minor de doar 14 ani. Doar o minune a facut ca pustiul sa nu produca vreun accident rutier.

Cel mai grav caz a fost cel constatat de catre politistii de la Arpasu de Jos in cursul serii trecute. Oamenii legii au tras pe dreapta un autoturism condus de catre un minor in varsta de 14 ani. Culmea este ca, cel care ii incredintase masina este chiar bunicul adolescentului, om in toata firea! Batranul s-a ales cu dosar penal pentru ca i-a incredintat nepotului masina desi stia ca acesta nu detine permis de conducere iar cel mic este cercetat penal pentru conducere fara permis. In aceasta dimineata politistii sibieni au oprit pe strada Transilvaniei o masina pentru un control de rutina. In urma verificarilor oamenii legii au constatat ca soferul in varsta de 35 de ani se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In cazul acestuia alcooltestul a indicat o valoare de 0,52. Si acestuia i-a fost intocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 saptamani pana la Olimpiada "Mestesuguri artistice traditionale"

Peste 100 de scolari 21 de untitati de invatamant din judet vor participa peste doua saptamani la faza judeteana a Olimpiadei “Mestesuguri artistice traditionale”. Cei care vor iesi castigatori pe fiecare sectiune in urma acestui concurs vor reprezenta judetul la faza nationala a competitiei. Anul acesta vor incerca sa dovedeasca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro