2 barbati, cazuri sociale, salvati de SAJ din calea frigului

In lupta cu frigul Serviciul Judetean de Ambulanta Sibiu a intervenit in cursul noptii pentru a transporta la spital 2 barbati, cazuri sociale. Oamenii nu au suferit degeraturi si nici nu au prezintat semne de boala insa daca ramaneau in strada, riscau sa nu mai treaca peste gerul naprasnic.

2 oameni fara adapost au ajuns in spitalele din judet in cursul noptii trecute. Acestia au fost preluati din strada de catre echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta Sibiu. Unul dintre oamenii strazii a ajuns la spitalul din Sibiu iar celalalt la unitatea medicala din Agnita. Cei doi au varste de 37 si 50 de ani. Niciunul nu prezenta degeraturi sau semne de boala insa, daca ar fi ramas afara, ar fi pierdut lupta cu frigul naprasnic din cursul noptii trecute.

Cei fara adapost se pot feri de temperaturile scazute daca apeleaza la Adapostul de Noapte din Sibiu. In schimbul unei sume de cativa lei oamenii strazii primesc aici un pat cald, asternuturi curate si o cana cu ceai fierbinte. In cursul noptii trecute cateva zeci de oameni ai strazii s-au adapostit aici.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS