2 acidente din cauza neacordarii de prioritate

Hila Ovidiu

Neacordarea de prioritate a facut inca doua victime in doar 24 de ore. Primul dintre evenimentele rutiere a avut loc in cursul serii trecute in zona Aeroportului International Sibiu cand un pieton a fost pur si simplu spulberat. In cursul acestei zile o soferita neatenta a lovit un mopedist.

imagesPrimul dintre accidente s-a produs in cursul serii in zona Aeroportului. Victima, un tanar de 27 de ani a fost pur si simplu spulberat pe trcerea de pietoni. A fost o minune ca ranile capatate in urma impactului nu i-au fost fatale. Barbatul a fost transportat de urgenta la spital prezentand mai multe fracturi si escoriatii. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs in cursul acestei zile la orele pranzului. De vina este o soferita in varsta de 29 de ani care nu s-a asigurat la un viraj si a lovit un mopedist care cicrula regulamentar. Victima, un german in varsta de 47 de ani a ajuns la spital insa nu a avut rani grave. Ambii soferi vinovati de producerea celor doua evenimente rutiere sunt cercetati penal pentru vatamare corporala din culpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Olandez banuit de raporturi sexuale cu minori

Politistii sibieni au pus mana pe inca un violator de copii. Vorbim despre un barbat de 53 de ani stabilit in Cisnadie. Despre el se crede ca de la inceputul anului si pana in prezent a racolat mai multi copii din judet pe care i-a determinat sa intretina cu el […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro