2 accidente rutiere au avut loc in Sibiu

Hila Ovidiu

Primul dintre accidente s-a produs in Medias in jurul orei 07.30. O femeie de 41 de ani si baietelul ei de doar 5 ani au fost loviti de o masina chiar pe trecerea de pietoni. Soferul vinovat de producerea accidentului, un barbat in varsta de 70 de ani, le-a povestit oamenilor legii ca din cauza vizibilitatii reduse pur si simplu nu i-a zarit pe cei doi pietoni aflati in traversare regulamentara.
Cel de-al doilea eveniment rutier s-a petrecut pe Calea Dumbravii 10 minute mai tarziu. De aceasta data soferul vinovat, un valcean in varsta de 34 de ani, nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere pietonului angajat regulamentar in traversare. In urma impactului sibianul in varsta de 43 de ani aflat pe trecerea de pietoni a fost ranit.
Sincron luciana
Cel care l-a transportat pe ranit la spital este tocmai soferul care l-a si lovit cu masina. Asta nu il scapa insa de dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai mare complex comercial din centrul orasului a primit amenda de la ANAF

Operatiunea de control intitulata “Cristal” a avut loc concomitent in toate judetele tarii si a avut ca scop monitorizarea firmelor care isi desfasoara activitatea in centrele engross din Romania. In topul amenzilor date de ANAF Sibiul ocupa locul 5. Cea mai mare amenda a primit-o un celebru colmplex comercial chinezesc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro