197 de chiulangii la proba de matematica a Evaluarii Nationale

Hila Ovidiu

A crescut numarul chiulangiilor la Evaluarea Nationala. 197 de absolventi de gimnaziu au decis sa nu se prezinte la cea de-a doua proba de examen. Vor mai avea sansa reexaminarii abia anul viitor.

Daca la proba de limba romana au chiulit un numar de 190 de candidati, numarul celor care au spus pas probei scrise la matematica a crescut miercuri la 197 de elevi. Cei care au ratat aceasta sesiune mai au ocazia abia anul viitor sa isi incerce norocul. Putini vor fi insa cei care o vor face. Si asta pentru ca, in fucnctie de medie si de optiuni, ei vor fi repartizati la scoli profesionale si chiar la unele licee din judet.

Cei care au participat miercuri la proba de matematica spun ca subiectele au fost greoaie dar nu imposibil de realizat.

Anul acesta au absolvit ciclul gimnazial un numar de 2834 de elevi. Dintre acestia aproxiamtiv 2640 au ales si sa sustina examenul de Evaluare Nationala.

Joi, acolo unde este cazul, se vor sustine probele de limba materna.

Primele rezultate vor fi afisate in data de 19 iunie pana la ora 12.00. Cei nemultumiti de notele obtinute vor avea la dispozitie, in aceeasi zi , 5 ore pentru contestatii. Acestea pot fi depuse in intervalul orar 14.00-19.00

Rezultatele finale vor fi afisate, dupa rezolvarea contestatiilor, in data de 23 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strutii si zebrele se muta de anul viitor in casa noua

Continua investitiile la Gradina Zoologica. Se are in vedere constructia unui nou adapost pentru struti si zebre. Lucrarile ar urma sa dureze 12 luni. O noua lucrare sta sa inceapa la Gradina Zoologica din Sibiu. Norocosii care vor locui de anul viitor in casa noua sunt strutii si zebrele. Valoarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro