18 pompieri chemati sa curete apa in Medias

Hila Ovidiu

Interventie extrem de dificila a pompierilor la Statia de apa din Medias. Din cauza crengilor de copaci cazute in bazin orasul ar putut ramane fara apa. Pompierii s-au luptat ore in sir cu imense cantitati de crengi, deseuri si alte resturi pe care au trebuit sa le indeparteze din calea apelor.

18 pompieri au fost solicitati sa intervina de urgenta in Medias pentru a scoate din Tarnava Mare mai multi copaci, deseuri si alte resturi care riscau sa ajunga in statia de epurare a orasului si sa lase intreaga localitate fara apa. Actiunile de curatare a apei au inceput luni la ora 10.00. Pompierii spun ca este o interventie extrem de complexa. Copacii au ajuns in apa dupa ce au fost smulsi in urma furtunilor din weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi actiuni rutiere

Pietonii si biciclistii sunt in aceasta saptamana in atentia politistilor rutieri. Oamenii legii spun ca ii vor sanctiona pe toti cei care incalca regulile de circulatie. Pietonii, biciclistii si soferii care nu acorda prioritate intra in aceasta saptamana in atentia politistilor. Oamenii legii vor desfasura ample actiuni de control pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro