171 de locuri de munca in judet

Hila Ovidiu

Cei care sperau sa isi gaseasca un loc de munca in prima saptamana a lunii iulie au toate motivele sa se simta dezamagiti. Pe timpul verii se pare ca angajatorii nu prea au posturi disponibile. La nivelul judetului Ajofm anunta existenta a doar 171 de oferte dintre care 30 pentru absolventii de studii superioare.

Caldura verii nu aduce doar concedii pentru cei care au trudit un an de zile ci si o mare dezamagire pentru cei care isi doreau sa obtina un loc de munca. Si asta pentru ca ofertele sunt destul de putine in prima luna a lui iulie. Practic, la nivelul intregului judet doat 42 de angajatori ar avea nevoie de forta de munca. Trei sferturi dintre posturile disponibile se afla in muncipiul Sibiu si se adreseaza in mare parte persoanelor cu studii medii. In Agnita, Avrig, Dumbraveni si Medias, numarul ofertelor de angajare variaza ca cifra de la 1 la 12. Cei cu studii superioare au de ales dintre cele 30 de posturi vacante in aceasta saptamana. Specialistii in inginerie sunt ca de obicei la mare cautare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au inceput inscrierile la liceu

Emotiile pentru cei care au sustinut evaluarile nationale nu s-au incheiat odata cu afisarea rezultatelor. Ba din contra, abia acum ating nivelul maxim de intensitate. In functie de mediile obtinute acestia sunt repatizati la diferite licee. In intreg judetul un singur elev a reusit performanta de a obtine media 10 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro