16 sibieni au solicitat ajutorul medicilor dupa ce au cazut pe gheata

Hila Ovidiu

Gheata inca da de furca sibienilor. Numai in ultima noapte au ajuns la spital mai bine de 15 persoane cu entorse, luxatii sau fracturi. Numarul celor care au cerut ajutorul ortopezilor de la inceputul anului si pana in prezent se ridica la peste 60 de persoane.

Numarul celor care ajung cu mainile si picioarele in ghips dupa ce aluneca si cad pe gheata sau zapada creste de la o zi la alta. Numai in ultimele 24 de ore au ajuns la Spitalul Judetean Sibiu 16 victime ale cazaturilor.

Pe langa cei 17 pacienti de ieri au mai ajuns azi la spital un numar de 9 femei si 7 barbati. Majoritatea se vor trata de acasa. Dintre ultimii veniti doar un pacient va ramane internat. De la inceputul anului si pana in prezent au ajuns la spital din cauza cazaturilor pe gheata sau zapada 63 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 barbati, cazuri sociale, salvati de SAJ din calea frigului

Gheata inca da de furca sibienilor. Numai in ultima noapte au ajuns la spital mai bine de 15 persoane cu entorse, luxatii sau fracturi. Numarul celor care au cerut ajutorul ortopezilor de la inceputul anului si pana in prezent se ridica la peste 60 de persoane. Numarul celor care ajung […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro